mkt-ag.ro

echipa mkt ag

Conceptul MKT

MKT AG este un brand românesc! In timp a devenit CONCEPT, prin calitatea serviciilor profesioniste oferite tuturor partenerilor, consultanta pe tot parcursul vanzarilor, asistenta post vanzare si o abordare prietenoasa, cu argumente tehnice pe intelesul tuturor.

„ne-am dat seama destul de repede ca singura cale de a evolua ca antreprenor in Romania si de a le oferi partenerilor nostri toate solutiile la problemele cu care se confrunta intr-o zi de lucru, la birou, cautand in mai multe parti, pe mai multe site-uri probabil, sa-si acopere pe cat mai mult posibil nevoile si lipsurile din fluxul tehnologic, este sa largim si diversificam gama de produse si servicii, venind cu idei si solutii cu efect imediat, fiind probabil optiunea salvatoare pentru partener la acel moment, cu termenul limita deja expirat. Uneori au nevoie de solutii integrate, au nevoie de noi ca partener, care sa le poata da toata plaja de optiuni, de idei, toata gama de ofertare si livrare a produselor, de la semifabricat – la produs finit, ambalat, impachetat si coletat de transportator. Lumea catre care MKT AG si-a deschis portile, are o cultura si o educatie moderna, in spiritul si la standardele occidentale, catre care aspiram cu totii”

Viziunea MKT

Sa devenim prima alegere a inginerilor, arhitectilor si profesionistilor, partenerilor nostri.

Pentru solutii tehnologice inovatoare si durabile, adaptate nevoilor de dezvoltare ale fiecarei ramuri in care activeaza partenerul nostru, pentru a-si împlini intregul potential si pentru a-si sustine succesul personal si profesional.
Sa devenim cea mai profitabila investitie si alegere parteneriala din Romania, in ceea ce privesc solutiile si inovatiile din toate sferele si toate sectoarele industriale, prin valorificarea tuturor resurselor din fluxul tehnologic, prin valorificarea talentelor si aptitudinilor fiecaruia dintre noi si satisfactia incheierii tranzactiilor comerciale win-2-win.

Viziunea MKT

Misiunea MKT

Suntem dedicati dezvoltarii unor oferte personalizate, unice pentru fiecare PARTENER, adaptate la interesele, nevoile si ritmului de crestere si progres al acestuia.

Suntem o organizatie dinamica si inovatoare, care dezvolta si promoveaza noi standarde de excelenta in domeniul comertului semifabricatelor metalurgice, cat si cea a prelucrarilor mecanice cu masini conventionale si CNC, ca baza pentru dezvoltarea continua. Pe acest fundament se construiesc ideile specifice pentru SOLUTIILE INTEGRATE pe care le oferim tuturor partenerilor nostri.

Suntem un centru de oportunitati de dezvoltare, care are ca obiectiv principal alegerea celei mai bune solutii comerciale pentru fiecare partener, pentru a valorifica toate resursele si pentru a-l sprijini in atingerea dezvoltarii afacerii sale.

Prin aceste fapte suntem diferiti, ne detasam de concurenta si avem solutii pentru dezvoltari dinamice, in siguranta si parteneriate durabile.

MKT AG in zilele noastre este un grup de companii, cu birouri de inginerie situate in Germania si Romania si diferita de alti furnizori in domeniul sau, tehnologia MKT AG in-house , know-how-ul si referintele acopera gama completa de procese: detensionare nivelare, curatare suprafete si tratament, debitare axa X si/sau debitare si decupare pe forme cu watterjet, taiere la lungime, ambalare individuala si apoi coletare!

Pentru curatarea si tratarea suprafetei sunt disponibile diverse solutii tehnice, in functie de eficienta solicitata. Portofoliul MKT AG include tehnologii alcaline moi sau puternice, acide, electrolitice, solventi sau apa calda de inalta presiune.

METALL KUNSTTOFF TECHNIK AG SRL

Nr. R.C. J1/922/2020

CIF: RO 43061745

EUID: ROONRC.J1/922/2020